Det skal I opleve sammen som familie i Aarhus

137 Likes Comment
the old city 1043628 1920 700x420

Uanset om du har besøgt Aarhus før eller ej, er det helt klart et sted der er værd at komme tilbage til. Har du familie, er der rigtig mange steder i Aarhus som i kan besøge sammen. Det er super nemt at planlægge en hyggelig dag sammen i Aarhus, hvis bare i ved hvad i skal se.

Læs med her, og bliv inspireret til jeres næste familietur til Aarhus.

Oplev Den Gamle By

En højtelsket Aarhus-klassiker som bare må opleves, er selvfølgelig den gamle by. Dette museum er en populær destination for lokale skoleudflugter fordi museet er så børnevenligt og er god til at formidle historie i børnehøjde.

Det er derfor et genialt sted at besøge sammen som familie, da alle aldre vil få noget ud af besøget. Det er også en god måde at lære sine børn om hvordan verden så ud da mor og far og bedstemor og bedstefar var børn. Når dine børn kan sætte billeder på de ting de hører om for eksempel 50’erne og 60’erne efter et besøg i Den Gamle By, vil de helt sikkert være glade for det.

Du kan læse meget mere om Den Gamle By i Aarhus her, og blive inspireret til jeres besøg.

Besøg Moesgaard Museum

For at blive i den samme genre er Moesgaard Museum helt klart også et besøg værd som familie. Museet som ligger smukt placeret langs kysten og skoven ved Aarhus bugt, og disse omgivelser danner de perfekte rammer for at lære om vikingehistorien i børnehøjde.

Moesgaard Museum vil helt sikkert også være sjovt for dine børn at se på grund af de græsbegroede tag som man kan gå tur på. Derudover vil de sikkert også synes at den interaktive museumsoplevelse er spændende. Når i besøger MOMU vil dine børn få en hel ny oplevelse af det at være på museum, og de vil opdage hvor fascinerende det kan være at lære om hvordan verden så ud for mange, mange år siden længe før bedstemor og bedstefar var blevet født.

Gør familieudflugter til et regelmæssigt indslag

Overvej i din familie om i ikke burde gøre familieudflugter til noget i regelmæssigt gør, når i oplever hvordan de knytter jer sammen og gør jer mere forenede som familie. Dine børn vil helt sikkert elske at komme ud og opleve noget i deres weekender, hvor i er på udflugter rundt omkring i landet.

Tag dine børn med på råd når du vælger destinationen for familieudflugten. Når du gør det, undgår du at I får en anstrengende dag sammen med sure børn fordi de ikke bryder sig om destinationen. Selvfølgelig er det jer som forældre der har det sidste ord, men når I lytter til jeres børns input vil I også blive præsenteret for andre idéer end dem I selv kan komme på.

Vil I gerne have flere inputs til hvordan I blive tættere sammen som familie, inspiration til det moderne familieliv og meget mere, kan i tjekke jeresfamilie.dk ud.

You might like

About the Author: Andreas Mikkelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *