Spis ikke din hund af med noname foder

248 Likes Comment
nuttet hund med hvid pels 700x420

Noname foder er en slangbetegnelse for foder til hunde, som kommer fra billige og forholdsvis ukendte fabrikanter, som alternative til de kendte mærker. Når de skal vælge foder og snacks til deres dyr, så er der mange mennesker, som vælger at benytte sig af denne løsning.

hund spiser mad direkte fra hundeskaal 1024x768

Den er nemlig prisbesparende, og så kan man typisk finde en masse noname foder i det nærmeste supermarked. På den måde skal man ikke køre langt, og man skal ikke betale særlig meget for ens hunds kost. Men ikke alt noname foder er tilrådeligt at spise hunden af med.

Foder har nemlig en meget specifik funktion hos hunde. Det er selvfølgelig først og fremmest noget, som skal fylde deres maver, og til dette formål kan alle former for foder i princippet fint gå. Men ligesom hos os mennesker, så skal foder også gerne gøre andet og mere end bare dette. Foder skal nemlig give næring, og det gør det via vitaminer og en vigtig kombination af protein og fiber. På den måde får kroppen og sindet noget at køre på, og ens elskede hund vil udvikle sig langt bedre end ellers. Det er altså på ingen måde lige meget, hvilken type foder man vælger.

Hvad er mærkevarefoder godt for?

At fodre ens hund med det gode foder gør flere gode ting. For det første er det rigtig godt for hundens pels. Pelsen er en vigtig de af hunden. Hvad end den er lang, kort, ru eller krøllet, så er den en del af hundens udseende og også en del af hundens forsvarsmekanisme.

Pelsen holder nemlig hunden varm og beskytter den samtidig imod skidt og dårlige påvirkninger ude fra. Et godt foder med de rigtige næringsstoffer sørger for at gøre pelsen blank, blød og ikke mindst slidstærk.

En anden vigtig kropsdel for hunden er dens tænder. Tænderne bruger hunden selvfølgelig mest til at spise, men det er vigtigt at tænke på, at end hund ikke lige som os får børstet tænder hver dag. Risikoen for dårlige tænder og smerter er derfor stor, hvis ikke hunden får det rigtige foder.

Rigtig mange snacks og bideben er designet til, at hunden kan gnave i dem, og på den måde få brugt og renset sine tænder. Vælger man de gavnlige udgaver af disse, så næres tænderne og kommer til at fremstå stærkere, pænere og ikke mindst smertefri.

Royal Canin er et godt eksempel på det bedste foder

Som ejer vil du kun det bedste for din hund. En hund bliver hurtigt en vigtig del af familien, og derfor ønsker man, at den har det godt, ikke føler smerte eller ubehag, og at den ser pæn og præsentabel ud. Alt dette kræver arbejde, men vælger man det rigtige foder, så er man allerede langt.

Som beskrevet ovenfor kan foder, hvis man vælger den rigtige type, nemlig have en stor gavnlig effekt på hundens udvikling. Dette er noget, som producenter som for eksempel Royal Canin har stor fokus på.

Royal Canin producerer hundefoder af den allerhøjeste kvalitet overhovedet. Dette foder er designet specielt til hunden, og opfylder derfor de behov og de krav, som netop denne type dyr har. Ikke nok med at foderet smager godt og dermed appellerer til hundens smagsløg, det indeholder også god næring som tænder og pels kan suge til sig.

Hvad end det gælder de forskellige typer af foder eller de forskellige typer af snacks og bideben, så er der gods i Royal Canin. Ønsker du det allerbedste for din hund, så bør du derfor med det samme droppe det gamle noname foder, og skifte til noget af den bedste kvalitet.

You might like

About the Author: Poeten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *